Nesimtire a la Berceanu

Lasand la o parte discutia daca romanii isi doteaza sau nu masina pentru a face fata conditiilor de iarna, replica sau ideea ministrului Berceanu ma lasa perplex: „sa stiti ca ar trebui ca, de acum incolo, in momentul in care cineva reclama ca este blocat undeva, sa-l intrebam si ce numar de rovinieta are, ca sa vedem daca aceasta suma foarte mica a fost platita sau soferul reclama si nu are nici macar rovinieta„.

Cum functioneaza smecheria acum:

1. Noi platim rovigneta.

2. Noi patinam pe drumurile nationale si ne punem viata in pericol.

3. In caz ca scapam si apucam sa dam telefon (unde sa dam telefonam –  nu stiu) suntem intrebati de rovigneta. Eu daca as implicat intr-o astfel de situatie fix de numarul de rovigneta nu m-ar interesa. In caz ca numarul de la rovigneta este „norocos”, probabil vom fi anuntati ca se va interveni. Aha … sigur. Cam de cacat nu?

Cum as vrea eu sa functioneze smecheria:

1. Noi platim rovigneta.

2. Noi nu patinam, deci nu avem probleme, deci nu trebuie sa sunam s.a.m.d. Pare mai logic sau sunt eu absurd?

Bercene, cum ar fi tu sa faci un drum cu masina (sa zicem ca mergi la ski)  si sa zbori putin de pe serpentine? Asa … sa nu mai apuci inaugurarea autostrazii de pe Valea Prahovei. In caz ca scapi sa ma suni sa te intreb de numarul de rovigneta.

PS: Bloggerasii portocalii se fac ca uita pe cine si ce regim au sustinut fatis pana acum cateva zile. Cand bloggerasii portocalii s-au panicat in masini au inceput sa blogareasca aberant: este vina soferilor pentru ca nu se doteaza si nu aprind luminile si este vina administratiei ca nu curata aleea din spatele blocului. Lasa ca v-a raspuns Berceanu. Aveti rovigneta?

PPS: Nici in orase situatia nu e mai roza. Ma intreb cu ce explicatie mai vine si Oprescu. Pana acum a tacut malc oarecum. Afara se circula cu viteza melcului si el ne anunta ca stadionul national este gata in proportie de 65% si acum se face o pauza.

Reclame

Posted on 15/12/2009, in Fără categorie and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. clauditza_cic

    eu am vazut ieri asa: la Unirii nu se curatase, pe Mihai Bravu nu se curatase, insa pe aleea din spatele blocului (zona Real Vitan) m-a blocat o masina cu remorca din care unii care aruncau pe jos „substante” (a se citi „clorura de sodiu”). acum e drept ca de la Unirii pana in Vitan am facut cca 60 min, deci e posibil ca intre timp sa se fi intervenit si in zona centrala .. NOT

    • Rau faceau daca aruncau clorura de sodiu – strica asfaltul 🙂 Ar trebui sa arunce cu clorura de calciu. Si sa nu te mai blocheze pe tine in spatele blocului, ci la Unirii si pe Mihai Bravu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: