Despre „concediul” in Bulgaria. La rece (ziua 1)

Asteptata cu multa nerabdare, vacanta in Bulgaria a fost mult sub asteptari. Tepe si dezamagiri una dupa alta. Macar daca eram in Romania, m-as fi asteptat si resemnat la asa ceva.

Drumul bun, peste ce are Romania, nu imi dau seama de ce la ei se poate si la noi nu. Deloc aglomerat, cu multe portiuni cu 2 benzi pe sens,cateva tunele ce poate in Romania, prin absenta lor, ar fi insemnat alti cativa kilometrii de ocolit. Soferii bulgari, putin cam periculosi. Intrau in depasire pe contrasens si uitau sa intre inapoi pe sensul lor de mers. Primul contact cu Bansko mi-a lasat o senzatie de aglomerat, dar nu haotic ca la noi.

Ajunsi dupa multe ore la destinatie am constatat ca robinetul de la calorifer din camera noastra este cazut, rupt, deci desprins de calorifer, deci nu puteam seta termperatura in camera. Am cam behait de caldura, dar cel putin sa fim multumiti ca era pus pe cald si nu blocat pe rece. Apa de la toaleta unei bai nu se putea trage, asta nu stiu cum, dar s-a rezolvat. Televizorul din camera nu avea telecomanda, ni s-a promis ca vine cineva de la tehnic sa rezolve, a venit cu o telecomanda incompatibila si cu alta promisiune. Neonorata. Dar nu a fost problema pentru ca oricum avea televizor si in living si ideea de TV in camera de dormit nu mi se pare prea stralucita. Se mai adauga la probleme inca un bec ars in alta camera, schimbat cu promptitudine.

to be continued

Reclame

Posted on 06/01/2010, in Fără categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: