Mircea Badea is a “she”? No. Zoso is a “it”!

Umbla zvonul in targ ca pe blogul lui Mircea Badea nu ar scrie Mircea Badea, ci o tipa. Asta a pornit de la o formularea: „Chiar acum am primit un sms de la producatorul meu, Calin, cu care am fost colega de banca din clasa a cincea„.

De aici a inceput pulifriciul (na trafic de la mine, indreptati-as ochii cu ranga) sa sara de cur si sa rada ca lui Badea ii scrie altcineva articolele. Foarte probabil sa ii scrie, sa ii dactilografieze, sa ii apese pe claviatura altcineva textele concepute de el. Mi se pare oarecum normal. Poate omul are o treaba mai importanta decat asta. Sau stea sa aprobe commentariile. Daca ar fi adevarat ca altcineva ii scrie textele, atunci ar insemna ca persoana respectiva ar fi fost in aceeasi clasa cu respectivul Calin, which ar fi cam mare coincidenta.

Alta explicatie pentru bucuria pulifriciului si a pulifricilor ce il citeaza ulterior ar fi ca ei au crezut ca Badea ar fi atat de prost incat sa nu stie ce sex are. Eu cred ca nu e e atat de prost. Deci fie e o scapare a lui, fie a persoanei care ii scrie pe blog textele concepute de el. Anyways … penibili, sa sariti pe om pentru o litera in plus.

Reclame

Posted on 07/01/2010, in Fără categorie and tagged , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. "badea Gheorghe"

    Dupa cum bine semnezi,”unu-nplus”nici nu ma mir ca ai facut un astfel de comentariu. Cred ca oricat te-ai fi straduit nu-ti iesea altceva,atata ai atata poti.

  2. @ badea gheorghe: dupa cum te semnezi se vede ca esti de la tara. Bade, cum e netul la stana?
    @ dandana: e „a it”. Not a he, not a she, a it

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: