Romanii se pricep la orice. Deci la nimic

Dupa sistemul „Romanii se pricep la toate”, blogerashii romani sunt cei mai destepti demiurgi carpato-danubiano-pontici. Ei nu se vor imbolnavi de gripa porcina pentru ca au facut un update recent la antivirus. Pentru ei totul este o conspiratie. Sau mai clar lucrurile au functionat asa:

Noiembrie: Adrian Streinu Cercel avertizeaza asupra pericolului gripei porcine. Basescu il trage de urechi. Urmeaza demisia.

Decembrie: Gripa porcina facea victime deja, numarul imbolnavirilor crestea alarmant, dar pe romani ii interesa politica si porcul de Craciun. Medicii de familie nu recomandau pacientilor vaccinarea, chiar din contra in unele cazuri.

Ianuarie: moare o persoana nu expunere TV. 99% nu stiam cine  Toni Tecuceanu pana atunci. Dar cazul a fost mediatizat. Urmeaza cozi la vaccinare. Adrian Streinu Cercel e acum zeu.

Am scris acest articol ca urmare a altui articol citit pe alt blog. Nu dau link. Chiar imi este lene. E oricum destul de cunoscut. Atata articolul in sine, cat si comentariile ulterioare mi s-au parut halucinante. Ne apropiem de 100 de morti cauzate de virusul acesta si unii inca insista cu teoria conspiratiei. Sau fac pe vitejii. Sau spun ce au vazut ei si ce au spus altii. E ca si cum si-au revenit din teama si rad de aia care au mers sa isi faca vaccinul. Apar si intrebarile specializate: „Daca stau la coada cu 1000 de oameni, nu se pot imbolnavi la coada de gripa porcina?” Nu sunt specialist, dar nu cred ca medicii ar mai fi fost de acord cu aceste cozi, daca imbolnavirea era posibila in aceste conditii. Ma gandesc si eu. Cu timiditate propun si eu o intrebare: „Daca pixelul albastru facea o fanta de lumina ce se transforma intr-un laser ugicas ce omora pe toti care stateau la coada, mai are rost acest vaccin. Haha! Ce fraieri aia de la coada!”

Eu nu am facut vaccinul impotriva gripei noi. Am facut impotriva gripei normale. Complicatiile cauzate de gripa normala ucid de zeci de ori mai multe persoane decat gripa noua. Asta e optiunea mea. Dar e absurd sa rad de cei ce se vaccineaza impotriva gripei noi.

Anunțuri

Posted on 11/01/2010, in Fără categorie and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: