Deszapezire Zoso! Deszapezire! Ce dracu e asa greu de priceput in capul ala al tau stramb?

O vorba din batrani zice asa:  „Cand unu iti zice ca esti beat, il injuri. Cand doi iti zic ca esti beat, incepi sa iti pui semne de intrebare, dar cand iti zice al treilea ca esti beat, TE CULCI BA BAIATULE!”

Parafrazand si exagerand (pentru ca asa ne place) putem spune asa in cazul pupinbasescului portocaliu al blogosferei romanesti (aka zoso):

1. Cand unul (de fapt cam cateva zeci) iti spune ca ai scris gresit, ma injuri (e o parafrazare, de fapt m-a catalogat drept retardel). El nu injura, e un „intelectual” 🙂

2. Cand doi (de fapt apar multe articole pe alte bloguri in care isi bat joc de tine) iti spun ca esti penibil, tu nu ai nici o jena sa comentezi pe blogurile si sa o dai in diverse subiecte mai putin gafa ta. Partea proasta ca tot tu iesi prost si deszapezirea tot deszapezire ramane. Numai in capul tau stramb nu.

3. Cand ulterior debitezi intr-o zi doua subiecte aici si aici in care folosesti in titlu forma incorecta a cuvantului, imi dai voie sa iti zic ca esti dobitoc irecuperabil?

4. Cand intr-unul din cele doua articole de ieri un cititor ratacit (probabil inca nelamurit de „incapacitatile” tale) semnalizeaza aceasta problema, iar tu ii raspunzi ca nu are dreptate si ii dai drept sursa tocmai articolul de unde a pornit ultima dovada a limitarilor tale vis-a-vis de limba romana, imi dai voi sa iti zic ca esti si un pic (mai mult) penibil?

Arhi de ce poate sa scrie corect? O fi si el vreun retardel in ochii tai …

Anunțuri

Posted on 10/02/2010, in Fără categorie and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 1 comentariu.

  1. cum crezi ca ar desparti in silabe: des-za-pe-zi-re? 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: