Diferente

De la inceput vreau sa precizez ca discutia este obiectiva in limita posibilitatilor

In cazul Rapidului, o bricheta a dus la pierderea cu 3-0 a unui meci de mare importanta stadion suspendat, amenda, etc.
In cazul Stelei, sutele de bulgari aruncati in teren, intr-un fel chiar organizat, de catre suporteri nu duc la suspendare, ci doar la amenda. In schimb, antrenorul oaspetilor, luat serios la tinta cu bulgari, este suspendat 2 etape pentru ca a patruns pe teren. „Am considerat ca sunt circumstante atenuante ca terenul Stelei sa nu fie suspendat. Tortele n-au fost aruncate in teren, iar cei de la Steaua nu s-au gandit ca suporterii vor folosi zapada ca sa arunce in bulgari. Asa ne-au si spus, ca aveau datoria sa indeparteze zapada, dar nu s-au gandit”, a spus Ion Neagu, preseditele Comisiei de Disciplina.

Alta diferenta …
Baciu arata degetul mijlociu unor spectatori si ia 4 etape suspendare. Fara sa ia vreun rosu in timpul meciului. Banel ia rosu si primeste doar una. Inteleg … Baciu este tapul ispasitor folosit de Becali pentru a se impaca cu fanii, dar sa hotarasca el la stana lui nu in tot fotbalul romanesc. „Baciu a fost nesimtit si aici la Comisie. A intrat in camera fara sa bata la usa”, spune un membru din Comisia de disciplina!

Inca una …

Augustus Constantin face praf un meci si primeste 8 etape suspendare. OPT! Deci a fost bou rau meciul ala. In acel meci l-a „eliminat” de pe banca tehnica pe Silvian Cristescu pentru proteste. Deci daca a fost bou si il suspenda opt etape inseamna ca nu a luat cele mai bune decizii. Si ce face atunci comisia? Un nonsens evident, il suspenda si pe Silvian Cristescu 4 luni!

Atata vreme cat fotbalul si asa de proasta calitate este in mare masura hotarat in afara gazonului prin astfel de metode penibile pentru o tara normala, dar destul de eficiente pentru noi, nu putem sa mergem decat in jos.

Eu personal cand vedeam meciul live credeam ca Steaua va pierde meciul la masa verde. Poate gresesc. Dar baietii astia mai aveau putin si ii scoteau pe ei castigatori, chiar daca pe teren au luat bataie de la ultima clasata. Cine stie, poate nici Ceahlaul nu a batut la usa cand a intrat in Ghencea. Doar a daramat-o 🙂

Reclame

Posted on 24/02/2010, in De prin Romania ..., Fotbal and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Si eu credeam ca vor pierde la masa verde. Dar Pinalti nu a facut panarama, la fel cu nici Georgel nu a facut, asa ca steaua s-a apucat linistita de pupat fundul comisiei si a scapat. Ce inseamna circumstante atenuante? Ca nu i-a spart ochiul vreunuia de pe teren? Pentru ca in cazul unui bulgare de zapada, asta s-ar fi intamplat daca vreunul din giboni nimerea un fotbalist!

  2. circumstante atenuante = s-au topit dovezile 🙂

  3. Am ras frenetic la faza cu Szekely. Ce mai aplauda el la tribuna si aia poc cu bulgarele in freza :))))

  4. La Baciu n-au avut tupeu sa dea cu bulgari si ala s-a suparat ca nu se joaca si cu el lumea si le-a aratat degetul mijlociu 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: