Cutremur

… in Turcia

Pe pariu ca incepe iar isteria pe la noi? Deja vad cele 2 televiziuni de stiri cu talkshow-uri speciale dedicate acestui subiect.

Observatorul ar putea continua reportajul de aici: „Avem suficienti preoti pentru cutremur? Fa-ti o programare pana nu este prea tarziu”.

La Sinteza Zilei, Vadim va dezvalui din nou adevarul: „Masonul violet Basescu, bolnav si pe patul de moarte, lasa prada tarisoara cutremurului”

OTV ar putea face o emisiune speciala: „Magda si Tolea se vor impaca de cutremur” cu sondajul „Credeti ca vor supravietui replicilor?” Rezultatul: 34% DA, 76% NU, 20% NU STIU.

Capatos o (il) va invita de Naomi ce va dezvalui in exclusivitate ca a fost agresat si tuns de extremisti. Nikita se va rasti, va injura si ameninta cutremurul.

La Nasul vor aparea Elenele (Udrea si Basescu) cu sfaturi practice pentru populatie in cazul unui cutremur: „Cum sa va feriti buzele pline de colagen cu ajutorul gentilor Louis Vuitton

Mircea Badea ii va da 2 bucati in pifometru cutremurului. In direct si in reluare.

Reclame

Posted on 08/03/2010, in Fără categorie and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. :)))) (not so much pentru cutremur.. 😦 )

  2. Cred ca dna Udrea va reusi sa reabiliteze o buna parte din infrastructura ca sa nu ajungem in astfel de situatii teribile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: