Ce alegi? Bogdan sau Unuplusnoua?

Eu nu scriu pentru nimeni cunoscut din real life. Asa as scrie un mail cu fiecare articol si l-as trimite tuturor cunoscutilor. Nu imi prea pun la statusul de mess link catre blog. Nu scriu pentru prietenii mei, nu scriu pentru „viitoarea”, nu scriu pentru „fostele” (aici pun pariu ca va trebui sa dau explicatii „viitoarei” 🙂 ), nu scriu pentru rude, nu scriu pentru colegi. Nu sunt o persoana prea extrovertita de felul meu si blogul e blog, viata reala e viata reala. Nu am disponibilitatea psihica sa dau socoteala pentru ceea ce scriu pe blog in viata reala sau invers. Ai o problema cu ce scriu pe blog? Comenteaza pe blog. Nu ma suna sa imi contrazici articolul, nu imi spune ca tu m-ai citit si mai ales nu veni cu „bomba” ca tu ma citeai de mai mult timp si eventual nu baga o mica stramba ca „ia uite ce ai scris si ai vazut ce ti-a zis ala?”. Nu sunt scrritor sau jurnalist si intalnirile din viata reala dintre noi nu sunt seri de literatura si nici revista presei.
Pe net sunt Unuplusnoua. Apar si pe Facebook si pe Twitter, nu e musai sa imi comentezi pe blog. Nu imi comentezi pe blog, Facebook sau Twitter? Atunci in viata reala discutam de alte subiecte si mai ales vei discuta cu Bogdan si nu cu Unuplusnoua. Capisco?

Anunțuri

Posted on 08/04/2010, in Fără categorie and tagged , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Da’ cin’ te’a suparat? De pisica nu mai zici nimic?

  2. Ar fi prea pe fata sa zic cine m-a „suparat”. Lasa-i sa se simta. Cat despre pisica … pot sa ti-o trimit colet? 🙂

  3. Ce să zic? Problematic pentru că Gipsy al meu are-o frică groaznică de pisici!! A fost atacat de 2 ori, adică s-a trezit cu gheare pe spinare din senin… Aşa că, bucură-te de el in continuare! 😀

  4. Nici eu nu pot promite ca nu o sa ti-l „gheraie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: