Marait mioritic

Am ajuns sa asteptam solutii de „salvare” de la masurile de „centru” (adica tot banul public trece prin epicentrul partidului) practicate de un PDL ce musteste de spagi si coruptie sau de la discursul comunistoid al PSD (in spatele caruia se ascunde bineinteles tot spaga si coruptie) sau de la discursul incapabil si demagog al PNL ((in spatele caruia se ascunde bineinteles tot spaga, coruptie si se pare si ceva tendinte onaniste). O fraza lunga, complicata. Va indemn sa o mai cititi odata!
Am ajuns rau! Am ajuns la mana lor si evident lor nu le pasa decat de ei. Orice masura luata are probabil in spate un studiu al impactului acesteia asupra protejatilor lor (nu sunteti voi aia!!!) imprastiati ca o caracatita sugativa a banului public. Nu mai avem alternativa, asa cum nici ei se pare ca nu au o solutie de mentinere pe linie de plutire in perioada de criza a unui sistem inchinat coruptiei, furtului si nesimtirii.
Si in fata acestor realitati ce facem? Maraim si altceva nimic. Un popor ce se lauda ca a jertfit peste 1000 de oameni la Revolutie pentru a scapa de comunism si-a trait apoi linistit viata intr-o turma interesata pana mai ieri mai mult de credite pentru telefoane mobile decat pentru ziua de maine. Un popor despre care am fost invatati (gresit) la scoala ca ar fi unul viteaz isi traieste linistit viata dupa impozite forfetare, cresteri de contributii, impozite suplimentare, taxe inutilizate corect, accize, criza, inflatie, somaj, mai nou scaderi de salarii, de pensii si in viitor (mai mult ca sigur) cresteri de taxe si impozite. Si nu face absolut nimic decat sa maraie!
Si ca niste maraitori prosti ce suntem, atunci cand dam pe dinafara de agresivitate nu o indreptam impotriva cui trebuie. DIVIDE ET IMPERA! Mrrrr!
PS: Nu sunt bugetar, dar mie nu imi convine ca un sistem sa ii satisfaca setea de putere a unui marinar betiv si a unei asfaltangiste vouittoniste cu un pret platit de alte milioane de oameni!
PPS: Ieri am vazut Clash of the Titans. (slabut, dar merge, nu are rost sa fie vazut in 3D). Acolo lui Zeus i-a venit putin mintea la cap la sfarsit :). Aici …

Reclame

Posted on 13/05/2010, in Fără categorie and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: