Presa si ipocrizia

Intrebare catre Realitatea TV, Antena 3, B1 si alti papagali ce au mentionat subiectul ieri si o vor mai face cu siguranta si azi. Si maine. So … Din moment ce v-ati cacat pe voi ca faceti presa adevarata si emisiunile de pe postul lui sunt sub nivelul vostru intelectual mirobolant, de ce va inghesuiti acum ca sobolanii sa va dati cu parerea despre acest subiect? M-am uitat ieri in pauza meciului, in fuga telecomenzii. Toti nu mai puteau de grija. Inteleg sa se tavaleasca pe jos jegosii ce lucreaza pentru el si prostii ce se uita la televiziunea aia imbecila! Dar voi ce aveti? Ati uitat de criza, pensii, salarii, greve, coruptie si alte probleme mai mult sau mai putin reale?

Si acum s-o dam pe glume! :). Yey! Sunt cel putin doua aspecte pozitive ale acestei arestari:
a. Va creste consumul. cum in aceasta perioada se desfasoara si campionatul mondial de fotbal, bataia pe televizor va fi foarte mare. Sunt convins ca in confurntarea dintre urangutanii ce urmaresc orice meci de fotbal si proastele ce se uita la teleziunea „popoului” vor iesi castigati vanzatorii de televizoare. De aici rezulta relansarea comertului, relansarea economiei, iesirea din criza si apoi evident crestere economica. Daca nu ma crezi, inseamna ca esti un bou care nu urmareste televizunea „popoului” si habar nu are de economia poporului.
be. Este un fapt binecunoscut (daca nu stiai esti un bou. Boule!) ca in fata unor mari dezastre (si daca asta nu e un dezastru atunci …) oamenii au tendinta sa se uite mult la televizor, sa stea in case si sa faca sex. De unde sex, rezulta copii. Deci iesim bine la numar ca si-asa ne plangeam ca imbatreneste populatia si scade numarul de romani pe aceste plaiuri mioritice, dar populate. De aici rezulta insa si un aspect negativ si anume …
ce. Copii vor fi ai urangutanului microbist si ai unei proaste comune – sa o numim proasta „popoului”. Deci nu va asteptati sa vindece cancerul si nici sa rezolve vreo ecuatie de gradul 2. Nu trebuie sa voteze cineva cu Eba si peste 20 de ani?

Hai ca am terminat de aberat. Ma bucur ca am reusit sa scriu acest post fara vreo referinta la Dan Diaconescu sau OTV … fuck … mi-a scapat!

Reclame

Posted on 23/06/2010, in De prin Romania ..., Politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. ce s’a intamplat omule? habar n’am despre ce vorbesti.. Lumineaza-ma, te rog…

  2. Diaconescu in arest … toata presa vuieste … toti isi dau cu parerea … pe toti ii doare 🙂

  3. tipic la români! distragerea atenţiei de la problemele reale! dă-i în mă-sa! Eu numa pe discoperi si pe national geografic privesc la teveu!

  4. clauditza_cic

    Dar despre asta (http://www.ziare.com/media/presa/presa-de-azi-strategia-nationala-de-aparare-impotriva-presei-1023875) ce spui? Interesant ca in doua zile succesive presa are de discutat doua subiecte care o privesc direct 😉 Factul ca avem noi taxe ramane ca subiect secundar. Misto 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: