Here goes the balls

Sau mai pe înţelesul tuturor îmi castrez pisoiul. A cam început să marcheze toată casă cu un miros specific şi asta e „răzbunarea” noastră. Am ceva emoţii legate de această operaţie, deja a trebuit să îl ţinem nemâncat de ieri seară şi de azi dimineaţă i s-a pus şi interdicţie la apa. Aşa a zis veterinarul. Care veterinar până acum a păpat 130 RON pe nişte analize. Şi cum tot ne-a prins pe acolo, ne-a mai „amendat” şi cu 50 de RON pentru un vaccin anual sau ceva de genul. Sunt curios la cât ajunge factură finală cu operaţie şi tratement post operator. Şi mai ales de cum se va simţi animalul după. Vă ţin la curent să vedem unde băgam cabinetul ăsta veterinar: la „aşa DA” sau la „aşa NU”.

Update: Toată seară s-a chinuit să se ridice şi dădea din cap de parcă era Ray Charles şi îi mai trebuia doar pianul. Am impresia că după anestezie îi revine mai greu vederea, pentru că se speria de orice obiect cu care intră în contact, dar care se află la câţiva centimetri de el. Până acum înclin să bag cabinetul la „aşa NU”. Vedem. Urmează antibioticele.

Reclame

Posted on 31/08/2010, in After Job and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Iti zic eu : o sa fie mofturos la mancare, o sa se faca cat pluta – al nostru de la un motanel de 3 kile a ajuns la 7,5 kg – e imens, o sa doarma excesiv.. o sa fie apatic. Pe mine m-a costat cu totul vreo 230 lei :))) (cate bere beam de ei…) Si o sa trebuiasaca sa aveti mare grija cu mancarea, ca n-o sa aiba voie nu stiu ce si nu stiu cum.. Acu poate depinde de la motan la motan… Bafta!

  2. Le iau pe rand. Mofturos este si acum, doarme de sparge (dar numai cand ne este noua somnul mai dulce nu). De greu, e greu de acum pentru ca este destul de „lung”, daca mai si pune pe el … Sa fie! Eu stiam „din auzite” ca dupa castrare o sa fie mai pofticios la mancare, nu mai pretentios

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: