M-a lovit şi pe mine febra „vampirismului”

De ceva vreme urmăresc True Blood. Adică sunt la zi. 🙂  Nu aş putea spune de ce, nu aş avea motive să îl recomand cuiva, dar m-a prins! Că şi Prison Breakul (ăla care se stricare rău la final). În curând se încheie şi seria a 3-a. Povestea avea un potenţial mai mare la început, dar sunt puţine serialele care îşi pot păstra prospeţimea de la început pe parcursul mai multor serii. Ăştia reuşesc. Într-un mod penibil, dar cred că toată lumea ia că pe o comedie ce se întâmplă acolo. I know I do. La început mai era cum era … doar oameni şi vampiri, între timp au apărut tot felul de creaturi sau personaje, încât cu greu mai găseşti o fiinţă umană normală prin locurile alea.
Aseară am făcut greşeală să urmăresc ultimul film din seria Twilight, Eclipse. Pot să spun că am privit acest film cu o oarecare fascinaţie faţă de tembelismul acţiunii şi al dialogului şi cu părere de rău faţă de actualii adolescenţi. Şcoală generală şi liceu. Gen :). Deşi nu am fost fan al tuturor „clasicelor” acelei perioade şi în cazul unora abia cu timpul abia le-am putut „digera”, parcă filmele din „vremea noastră” aveau o poveste mai bună, nişte replici mai memorabile şi nişte actori mai buni, dar la fel de tineri. Dacă ăsta este un film de reper al „generaţiei tinere actuale” … atunci nu e de mirare de ce majoritatea ajung fie malaci retarzi, fie nişte curve virgine.
Tot ce am spus mai sus nu este o generalizare. Sunt sigur că există încă adolescenţi pe gustul generaţiei mele mai bătrâne :).

Anunțuri

Posted on 02/09/2010, in After Job, Filme and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: