Social media cu RMGC

Rețeta zilei: Blogging – secretul gustului (de cianură).

Se ia o pereche de bloggerași. Bloggeri fomiști. Nu dau nume. Nu dau link. Unul gras și unul slab. Imposibil sa nu ii știți. Amândoi urâti. Amândoi complexați. Zeii blogului românesc. Asta e țara …
Se spală bine de jeg bloggerașii. La propriu.
Se ia o cratiță de aur din bucătăria internă RMGC.
Se pune perechea de bloggerași în cratiță.
Se presară peste bloggerași firimituri. Se pot folosi în acest sens cadouri, excursii (dar nu în Noua Zeelandă – alea sunt pentru oamenii care chiar contează), eventual chiar și niște bănuți. Nu prea mulți – nu e nevoie. Bloggerașii vor fremăta de plăcere la vederea bănișorilor și vor lăsa deoparte orice urmă de decență în abordarea oricărui subiect. Bineînțeles ei vor numi asta imparțialitate și imparțialitatea propriu-zisă va fi catalogată de ei după bunul lor plac. Evident urmată de ban la comentarii.
După efectuarea plății în conturile bloggerasilor presărea firimiturilor, bloggerașii se fierb bine și se dau in clocot. Cam odată pe lună, amândoi în același timp. Desigur, nu este nimic suspicios în aceast timing perfect. Pur și simplu plățile se fac îm același timp așa au simtit ei.
Se servește ca umplutură pentru proști.

Atenție! Produse toxice! În cazul cel mai probabil de greață, folosiți zeamă de varză sau murături.

Am preluat si prelucrat poza de aici

Anunțuri

Posted on 08/04/2011, in Despre bloguri, Web and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: